Uw partner in het inrichten vanpersoneelskamers

De personeelskamer is een centrale plek in school

Elke pauze is het hier een drukte van belang. Voor velen is het belangrijk dat er snel, maar ook een lekker kopje koffie of thee beschikbaar is. Wij maken een volledige inrichting van de personeelskamer op maat in onze interieurbouwafdeling en leveren ook alle apparaten inclusief de koffiemachine.

Indeling personeelskamer

Het belangrijkst is dat de doorstroming op drukke momenten goed is. De keukenindeling van de personeelskamer heeft veel mogelijkheden.

Op basis daarvan worden de volgende keuzes gemaakt zoals:

  • plek van de keuken in de ruimte
  • type koffieapparaat
  • type en plek van de eventuele vaatwasser

Wij willen graag met u meedenken en onze ervaringen en uw wensen vertalen in een opstellingsplan.

Meer informatie over personeelskamer inrichting?

Vraag vrijblijvend informatie aan


De heerMevrouw

Interieurbouw op maat

Onze interieurbouwafdeling produceert uw keuken geheel op maat. Wilt u schappen aan de muur, bekerdispensers onder het koffieapparaat, een ingebouwde afvalton? Dit alles is eenvoudig door ons te verwezenlijken.
Omdat we alles in eigen beheer realiseren en niet vast zitten aan standaard maten, materialen of kleuren wordt elk keukenontwerp een uniek maar betaalbaar plan.Ook maatwerkkasten, lockers, zitbanken en interieurbetimmeringen kunnen door onze interieurbouwafdeling verzorgd worden.

Tijd voor schoolkoffie

Voor elke situatie, wens en budget kunnen wij u een koffieapparaat aanbieden. Producten zoals bijvoorbeeld koffiebonen en cacaopoeder kunt u ook heel eenvoudig bij ons bestellen.

Meesterkeukens ontzorgt

Service en onderhoud aan uw leskeuken

Voor een storing aan uw keukenapparatuur is het serviceteam van Meesterkeukens 24/7 bereikbaar. Voor preventief onderhoud aan uw leskeuken kunt u bij ons een servicecontract afsluiten. De levensduur van uw keukenapparatuur wordt door jaarlijks onderhoud aantoonbaar verlengd.

Over onze apparatuur en materialen

• kwalitatief hoogstaand

• degelijk en robuust

• duurzaam en hebben een lange levensduur

• gebruiksvriendelijk

• makkelijk schoon te maken en zoveel mogelijk naadloos

Meesterkeukens werkt met professionele merken