Leskeukens voor het onderwijs

Een leskeuken van Meesterkeukens is afgestemd op de schoolpraktijk: robuust, verhuisbaar, onderhoudsvriendelijk en het maakt letterlijk koken op ieder niveau mogelijk.

Inrichten van de leskeuken voor scholen

Onze leskeukens zijn vervaardigd van roestvrijstaal en zoveel mogelijk ontworpen zonder naden. Hierdoor ontstaat een strak en goed overzichtelijk kooklokaal dat eenvoudig schoon te houden is. De toegepaste apparatuur is degelijk, gebruiksvriendelijk, energiezuinig en leerlingproof.

Wilt u een vrijblijvende afspraak?

Geen leskeuken is hetzelfde

Afhankelijk van het lesprogramma bepalen wij samen met u de specifieke keuken inrichting. Aan een leskeuken in een ROC worden nu eenmaal heel andere eisen gesteld dan aan bijvoorbeeld een VMBO HBR lokaal. Samen met onze partners in grootkeukenapparatuur en ons maatwerkprogramma stellen we graag uw ideale onderwijskeuken samen.

De indeling van een leskeuken kan op verschillende manieren:

  • verdeling in verschillende parties met in het midden een maatwerkkachel
  • individuele sets per leerling met alles binnen handbereik
  • keukenopstellingen zoals in het programma ‘Masterchef’

De handige verrijdbare leskeuken

De verrijdbare leskeuken is eenvoudig te verplaatsen en daardoor ideaal om op meerdere plekken in de basisschool te gebruiken, bijvoorbeeld om kleine bakopdrachtjes te doen. Om de set aan te sluiten is er slechts twee keer een 230-Volt stopcontact nodig, één voor de vierpits-inductiekookplaat en één voor de combioven.

Speciale veilige leerlingsets voor leskeukens

Speciaal voor de allerkleinsten hebben we een leerlingset met uitschuifbare opstapplint. Op deze manier kunnen groot en klein overal veilig bij. De sets worden altijd uitgevoerd met een inductiekookplaat, dit is veiliger voor de leerlingen. Als de plint ingeschoven is, heeft de set de gewone hoogte. Veel basisscholen verhuren deze lokalen in de avonduren aan bijvoorbeeld kookclubs.

De slimme in hoogte verstelbare rolstoel-leskeuken

Voor rolstoelgebruikers is er een in hoogte verstelbare rolstoel-leskeuken leverbaar. Deze leskeuken is uitgevoerd met een minder hoge lade en ondiepe spoelbak. De keuken is verkrijgbaar in een handmatige of elektrische hoogteverstelling. De keuken is tevens ideaal voor de lange of hele korte leerling.

Interesse in onze in hoogte verstelbare leskeuken?

Meesterkeukens ontzorgt

Service en onderhoud aan uw leskeuken

Voor een storing aan uw keukenapparatuur is het serviceteam van Meesterkeukens 24/7 bereikbaar. Voor preventief onderhoud aan uw leskeuken kunt u bij ons een servicecontract afsluiten. De levensduur van uw keukenapparatuur wordt door jaarlijks onderhoud aantoonbaar verlengd.

Over onze apparatuur en materialen

• kwalitatief hoogstaand

• degelijk en robuust

• duurzaam en hebben een lange levensduur

• gebruiksvriendelijk

• makkelijk schoon te maken en zoveel mogelijk naadloos

Meesterkeukens werkt met professionele merken

Laat u inspireren door onze leskeukens